Recent van Hosting gewisseld of shop geupdate? en
2023-04-18 13:49:15
General

Vaak word bij verandering van Hosting provider of update van Webshop pakket de betaalkoppeling vergeten.
Wij adviseren om ook de betaalplug-in te updaten, zo kun je gebruik maken van de laatste ontwikkelingen en beveiligings updates.

Ons advies is om de plug-in opnieuw te downloaden en vers te installeren.
Download de plug-in die hoort bij uw webshop pakket, bekijk het totaal overzicht hier.
Wanneer u de plug-in download en uitpakt vind u de handleiding voor installatie.