Update Public Certificate en
2023-04-18 13:49:15
General

Na 31 mei 2017 word het certificaat vervangen waarmee de antwoorden op uw iDEAL berichten digitaal ondertekend worden. Om correct de eindstatus van een iDEAL-transactie te kunnen blijven ontvangen, is het belangrijk dat u vóór 31 mei de bijbehorende public key in uw iDEAL-implementatie plaatst. Hoe werkt het? Haal de public certificates op door eenvoudig via de volgende zip te downloaden: certificate-patch-2017.

Controleren en vervangen

Wij raden u aan ruim voor 31 mei 2017 het certificate te updaten in uw iDEAL aansluiting. Zo kunt u controleren of alles goed werkt. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u tot 31 mei 2017 eenvoudig het oude certificaat weer inschakelen. Bij het gebruik van onze plug-ins is het mogelijk om meerdere certificaten naast elkaar te hebben staan. Dit heeft voor uw iDEAL plug-in geen impact. Uiteraard kunnen wij ondersteuning bieden wanneer het niet goed gaat. Eventueel kunnen wij de installatie voor u uitvoeren, zodat u zonder problemen over gaat.