Caching vernieuwen via SSH en
2023-04-18 13:49:15
Software packages

Om het cache te vernieuwen van uw Magento 2 webshop kunt u vaak via het admin gedeelte uw Cache legen, dit werkt in 9 van de 10 gevallen. Maar soms zult u een wat betere cache moeten aanroepen, dit is een vereiste binnen onze plug-in.

Magento 2 werkt veel met SSH commandos, om dus ook een betere cache verversing aan te roepen binnen uw Magento 2 zult u een SHH commando moeten uitvoeren. Als u zelf niet weet hoe dit moet, kunt u het beste uw webbouwer of serverbeheerder even vragen om dit te doen.

SSH COMMANDS:

pwd = current path

cd .. = bovenliggende map

ls = map listing

navigeren tot map /bin

run dan commands:

Creeerd veel output

php bin/magento cache:clean

php bin/magento setup:upgrade

php bin/magento setup:static-content:deploy

Krijg je meling: Please re-run magento compile command:

php -d set_time_limit=3600 -d memory_limit=1024M bin/magento setup:di:compile

php bin/magento setup:di:compile

cd domains/magento2.graphxdemo.nl/public_html/

pwd = current path
cd .. = bovenliggende map
ls = map listing

php bin/magento cache:clean
php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento setup:static-content:deploy
Krijg je een melding: Please re-run magento compile command:
php -d set_time_limit=3600 -d memory_limit=1024M bin/magento setup:di:compile
php bin/magento setup:di:compile