Cannot detect Joomla Version (1.5+, 1.7+ or 2.5+) en
2023-04-18 13:49:15
Software packages

Het iDEAL Checkout script controleert bestanden, mappen en tabellen binnen de webshop.
Het kan zijn dat er mogelijk iets mist of dat er instellingen niet correct zijn ingesteld:

• Controleer of er bestanden hernoemt zijn die normaal meekomen met een standaar installatie van de webshop.
  • Controleer of in de database.php de prefix van de tabel correct is opgenomen. Open het bestand ../idealcheckout/configuration/ideal.php. Controleer hier of de $aSettings['prefix'] leeg is, mogelijk zal hier een prefix ingevuld moeten worden.