Field generating error: Signature en
2023-04-18 13:49:15
Installation

Deze fout geeft aan dat er mogelijk iets fout gaat bij het signeren van de request. Dit ligt mogelijk aan aan de issuer.

De volgende zaken kunnen worden gecontroleerd:

• Staat het certificaat in de volgende map: ../idealcheckout/certificates/ ?
  • Is deze vermeld in de configuratie en klopt het wachtwoord?
  • Is het certificaat geupload op het test- en livedashboard?

Het certificaat kan gegeneerd worden door onze wizard via: https://www.ideal-checkout.nl/support/configuratie-wizard Als dit op een andere manier gebeurd is, is het wenselijk om onze wizard te gebruiken.