IC Backend account en
2023-04-18 13:49:15
Installation

In de iDEAL Checkout plugins zit een beheeromgeving, hiervoor moet een account aangemaakt worden.
Deze mogelijkheid wordt tijdens de installatie geboden.

In de IC backend vindt u onderandere tools voor configuratie en statistieken van transacties. Gegroupeerd op betaalmethode, land etc. Hiervoor moet een account worden aangemaakt, dit kan hier gedaan worden. De gegevens worden versleuteld opgeslagen, dus kunnen niet uitgelezen worden. Mocht u toch het wachtwoord kwijt zijn, kan deze altijd alsnog hersteld worden door op: wachtwoord vergeten te klikken.