iDEAL Checkout plug-in ontbreekt in beheeromgeving en
2023-04-18 13:49:15
Installation

De iDEAL betaalmethode ontbreekt of er gebeuren vreemde dingen nadat onze plug-in is geïnstalleerd.

Er zijn meerdere problemen die dit veroorzaken en meerdere oplossingen.

• Controleer of de plug-in correct geupload is via de FTP omgeving.
    (iDEAL Checkout plug-ins kunnen alleen geïnstalleerd worden met toegang tot FTP)
    Het kan zijn dat er bestanden ontbreken of dat bestanden corrupt zijn geraakt tijdens het uploaden naar de server. Zorg ervoor dat mogelijk de gehele plug-in opnieuw wordt geüpload.
  • Mogelijk moet onze plug-in nog geactiveerd worden. Vaak kan het zijn dat de iDEAL Checkout plug-ins naast het webshoppakket ook nog moet worden geactiveerd in de plug-in lijst. Bekijk goed of onze plug-in terug te vinden is in het overzicht van algemene plug-ins.