Joomla & VirtueMart 1 en
2023-04-18 13:49:15
Software packages

Joomla & VirtueMart 1 is een sterk verouderd pakket. Dit pakket wordt bijna niet meer gebruikt door webshophouders.  Hierdoor heeft iDEAL Checkout er voor gekozen om deze plug-in niet meer te ondersteunen en aan te bieden.

Ook een zeer belangrijk aspect om VirtueMart 1 niet te ondersteunen is omdat de veiligheid van dit pakket ver onder de maat is van webshops, wij adviseren dan ook om eventuele verouderde VirtueMarts te updaten waar mogelijk.