Order/r/0 of order/r/1 en
2023-04-18 13:49:15
Installation

Fout in referer (de Internetkassa controleert vanaf welke URL de betaling wordt gestart).

Controleer of je de URLs op uw iDEAL Dashboard goed hebt ingesteld (tab: Verificatie data en herkomst).

Tip: Controleer http/https, en met of zonder "www." voor de URL.
Mogelijk wilt u verschillende URLs toevoegen met elke combinatie:

http://example.com/idealcheckout/setup.php;

https://example.com/idealcheckout/setup.php;

http://www.example.com/idealcheckout/setup.php;

https://www.example.com/idealcheckout/setup.php;

Bij gebruik van iDEAL Easy moet je aan de bank doorgeven vanaf welke url de betaling komt.

Is this article useful?
0 visitor(s) found this article useful