Order/s/0 of order/s/1 en
2023-04-18 13:49:15
Installation
Fout in digitale signature/handtekening.
Controleer uw SHA-1-IN key op uw iDEAL Dashboard (tab: Verificatie data en herkomst).

Er treedt een fout op in digitale signature/handtekening. Controleer of jouw SHA-1 codes op het iDEAL Dashboard (tab: Verificatie data en herkomst) gelijk is aan de SHA-1 codes in jouw pluginconfiguratie.

Let op: Je krijgt toegang tot 2 dashboards, een Test en Live dashboard, controleer of de configuratie klopt met de gegevens van het dashboard.

Is this article useful?
0 visitor(s) found this article useful