Refresh Token en
2023-04-18 13:49:15
Software packages

Deze kun je terugvinden- en bekijken in je Rabobank Dashboard Omgeving

LET OP! De Refresh Token voor de Sandbox-omgeving (TEST) is anders dan de Productie-omgeving (LIVE). Controleer dus goed welke je nodig heb voor de gewenste omgeving.

Deze kun je bekijken door in te loggen op de volgende omgeving: Omnikassa Dashboard.

• Klik op: Rabo Omnikassa na 18 september
  • Login met je Rabobank scanner
  • Klik op Beheer in de blauwe balk
  • Klik op Acties achter de webshop die je wil configureren
  • Er verschijnt een menu, klik daar op Webwinkel sleutels

Gebruik voor het kopiëren altijd de knop! Dit voorkomt fouten.

Is this article useful?
0 visitor(s) found this article useful