Sommige producten kun je niet afrekenen en
2023-04-18 13:49:15
Software packages

Wanneer producten een lange tijd in de webshop staan kan het wel eens mis gaan bij het afrekenen.
Dit heeft te maken met migraties naar nieuwe versies van Prestashop waarop een bepaalde setting niet opgehaald wordt.

De class StockAvailable in geeft de error aan.
De bug zit in: Core/Business/Stock/Core_Business_Stock_Stockmanager.php op regel 126

Daar zou moeten staan:

$stockAvailable->quantity = $stockAvailable->quantity + $delta_quantity;
$stockAvailable->id_product = (int)$product->id;
$stockAvailable->id_product_attribute = (int)$id_product_attribute; ( deze regel mist)
$stockAvailable->update();