Unknown response received from Rabo Smart Pay (See logs). en
2023-04-18 13:49:15
Payment Providers

Deze melding wordy weergegeven wanneer de order aangekondigd wordt bij de Smart Pay.
Dit is de tweede stap in het proces voordat de betaling word gestart.

Vaak zien wij dat dit te maken heeft met inactieve betaalmethoden, dit kan gecontroleerd worden door de debug mode in te schakelen.

• Navigeer op de FTP omegving naar: ../idealcheckout/includes/
  • Zoek het bestand -debug.php op
  • Hernoem het bestand naar: debug.php en upload hem.

Ververs de transactie in de browser en open op de FTP omgeving de volgende map:

• ../idealcheckout/temp
  • Open daar het laatste log bestand, onderin vind u de fout wat er optreedt.

Voor foutnummers en hun verklaring raadpleeg het gerelateerde FAQ item!