iDEAL Easy en
2023-04-18 13:49:15
Configuration

Na de basisinstallatie van een iDEAL plug-in kun je de onderstaande stappen doorlopen om echte iDEAL betalingen te kunnen ontvangen.

I.v.m. beperkingen met o.a. de terugkoppeling van de transactiestatus is deze iDEAL variant niet geschikt voor elk software pakket. Laat je goed informeren over de mogelijkheden en beperkingen van je iDEAL-variant.

Deze iDEAL variant is voor vrijwel alle webshoppakketten ongeschikt!

1. Test de scripts grondig zodat je zeker weet dat alles (nu) goed functioneert.

2. Doorloop de iDEAL Configuratie Wizard.

3. Open het iDEAL configuratie bestand (FTP: ../idealcheckout/configuration/ideal.php); en vervang de VOLLEDIGE inhoud met het resultaat van de Configuratie Wizard.

4. Je script is nu klaar om echte betalingen te ontvangen!

Is this article useful?
310 visitor(s) found this article useful